01. menu
LUNCH (3 gangen €36pp)
Ma, di, do & vr 12u-13u30
DINER MENU (€60pp)
"Hors D'oeuvres, 3 voorgerechten om te delen, hoofdgerecht & dessert"
Gelieve allergenen of voedselvoorkeur duidelijk op voorhand door te geven dit om het onze keuken gemakkelijker te maken hierop in te spelen.
Keuken open vanaf 18:30u.
AANGEPASTE WIJNEN VANAF €32pp
02. Natuurwijn
Alberte is een restaurant met een zwak voor 'kleine' wijnboeren die werken met zuivere producten. Natuurwijnen zonder toegevoegde sulfieten, natuurlijke fermentatie, wilde gisten & zonder additieven.
We serveren een breed gamma aan wijnen zowel per fles als afwisselend per glas van onder andere:
Stefano Bellotti, Jean-Baptiste Menigoz, Paul Reder, Jean-Yves Peron, Rene & Agnes Mosse, Lous Grezes, Sébastien Riffault, Eric Pfifferling, Franz Strohmeier, Francois Blanchard, Filippo Rizzo, Julien Sunier, Manya Laurence, Jean Pierre Rietsch, Yann Durieux, Julien Courtois etc...
Alle wijnen kunnen als take-away worden gekocht